close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
arrow_forward

Grafstenen Asten en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Asten

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Asten of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Asten en omgeving, zoals in Asten, Heusden, Heuze en Ommel.

Grafsteen kopen in de buurt van Asten

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Asten, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Asten Asten

Asten

In het zuidwesten van Asten vindt u aan de Kerkstraat de begraafplaats Asten. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Kerkstraat
5721GV Asten

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Asten

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 50 minuten rijden van Asten.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Asten?

Grafstenen Asten van natuursteen

Grafsteen Asten

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Asten van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Asten van glas

Urnmonument Asten

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Asten van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Asten

1 begraafplaats

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Asten

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Asten maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.