close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Arnhem en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Arnhem

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Arnhem of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Arnhem en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Arnhem

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Arnhem en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 15 minuten rijden van Arnhem.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Arnhem Hervormde Gemeente ‘De Rank’

Hervormde Gemeente ‘De Rank’ Arnhem

In het zuidwesten van Arnhem vindt u aan de Huissensedijk de begraafplaats Hervormde Gemeente ‘De Rank’. Het gaat hier om een Protestantse begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Huissensedijk
6842 AK Arnhem
grafsteen Arnhem Maqbara

Maqbara Arnhem

In het noordoosten van Arnhem vindt u aan de Europaweg de begraafplaats Maqbara . Het gaat hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter.

Europaweg
6816SL Arnhem
grafmonument Arnhem Moscowa

Moscowa Arnhem

De begraafplaats Moscowa bevindt zich in het noordoosten van Arnhem aan de Waterbergseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven, urnengraven en algemene graven.

Waterbergseweg
6815AP Arnhem
grafmonumenten Arnhem Protestants Kerkhof Elden

Protestants Kerkhof Elden Arnhem

Het betreft hier een Protestantse begraafplaats.

Huissensedijk
6842AK Arnhem
grafstenen Arnhem Rooms Katholieke Lukaskerkhof Elden

Rooms Katholieke Lukaskerkhof Elden Arnhem

In de gemeente Arnhem vind u de begraafplaats Rooms Katholieke Lukaskerkhof Elden aan de Rijksweg-West. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Rijksweg-West
6842 BE Arnhem
grafsteen Arnhem Vredenoord (Schaarsbergen)

Vredenoord (Schaarsbergen) Arnhem

De begraafplaats Vredenoord (Schaarsbergen) is gelegen in het noordwesten van Arnhem aan de Kemperbergerweg. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kemperbergerweg
6816 RT Arnhem

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 15 minuten rijden van Arnhem.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Arnhem?

Grafstenen Arnhem van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Arnhem van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Arnhem van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Arnhem

6 begraafplaatsen

Meer dan 970 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Arnhem?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Arnhem

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Arnhem maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.