close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Appingedam en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Appingedam

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Appingedam of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Appingedam en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Appingedam

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Appingedam en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Groningen. Op minder dan 25 minuten rijden van Appingedam.

Inspiratiewinkel Groningen Bekijk de collectie
grafstenen Appingedam Algemene begraafplaats Stilleweer

Algemene begraafplaats Stilleweer Appingedam

In het zuidoosten van Appingedam vindt u aan de Stilleweersterweg de Algemene begraafplaats Stilleweer. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Stilleweersterweg
9902 BX Appingedam
grafsteen Appingedam Begraafplaats Rusthof

Begraafplaats Rusthof Appingedam

In de gemeente Appingedam vind u de Begraafplaats Rusthof aan de Jukwerderweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Jukwerderweg
9901GL Appingedam

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Groningen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Groningen. Op minder dan 25 minuten rijden van Appingedam.

Cuperus Gedenken Groningen
Moermanskweg 2-1
9723 HM Groningen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Appingedam?

Grafstenen Appingedam van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Appingedam van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Appingedam van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Appingedam

2 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Appingedam?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Appingedam

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Appingedam maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.