close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Alphen aan den Rijn en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Alphen aan den Rijn

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Alphen aan den Rijn of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Alphen aan den Rijn en omgeving, zoals in Aarlanderveen, Alphen a/d Rijn, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude Ryndyk, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Koudekerk aan den Ryn en Zwammerdam.

Grafsteen kopen in de buurt van Alphen aan den Rijn

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Alphen aan den Rijn en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk. Op minder dan 30 minuten rijden van Alphen aan den Rijn.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk de collectie
grafstenen Aarlanderveen Begraafplaats Aarlanderveen

Begraafplaats Aarlanderveen

In het noordwesten van Aarlanderveen vindt u aan de Zuideinde 22 de Begraafplaats Aarlanderveen. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Zuideinde 22
2445 XE Aarlanderveen
grafsteen Aarlanderveen HH. Petrus en Pauluskerk Aarlanderveen

HH. Petrus en Pauluskerk Aarlanderveen

In het noordwesten van Aarlanderveen vindt u aan de Noordeinde de begraafplaats HH. Petrus en Pauluskerk Aarlanderveen.

Noordeinde
2445XE Aarlanderveen
grafmonument Alphen aan den Rijn Crematorium Alphen aan den Rijn

Crematorium Alphen aan den Rijn

De Crematorium Alphen aan den Rijn is gelegen in het zuidoosten van Alphen aan den Rijn aan de Verlengde Aarkade. Het gaat hier om een begraafplaats en/of crematorium.

Verlengde Aarkade
2406 LB Alphen aan den Rijn
grafmonumenten Alphen aan den Rijn Oosterbegraafplaats

Oosterbegraafplaats Alphen aan den Rijn

In het zuidoosten van Alphen aan den Rijn vindt u aan de Verlengde Aarkade de Oosterbegraafplaats. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Verlengde Aarkade
2406LB Alphen aan den Rijn
grafstenen Alphen aan den Rijn RK St. Bonifatius kerk

RK St. Bonifatius kerk Alphen aan den Rijn

De begraafplaats RK St. Bonifatius kerk bevindt zich in het zuidoosten van Alphen aan den Rijn aan de Paradijslaan. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en een columbarium.

Paradijslaan
2405 CC Alphen aan den Rijn
grafsteen Benthuizen (gemeente Alphen a/d Rijn) Vrederust

Vrederust Benthuizen (gemeente Alphen a/d Rijn)

De begraafplaats Vrederust bevindt zich in het noordoosten van Benthuizen (gemeente Alphen a/d Rijn) aan de Dr. Albert Schweitzerlaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven, particuliere graven en kindergraven.

Dr. Albert Schweitzerlaan
2731 EA Benthuizen (gemeente Alphen a/d Rijn)
grafmonument Boskoop Algemene Begraafplaats Boskoop

Algemene Begraafplaats Boskoop

De Algemene Begraafplaats Boskoop is gelegen in het noordoosten van Boskoop aan de Rijneveld. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Rijneveld
2771 XX Boskoop
grafmonumenten Boskoop Begraafplaats Roemer

Begraafplaats Roemer Boskoop

De Begraafplaats Roemer is gelegen in het noordwesten van Boskoop aan de Roemer. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en algemene graven.

Roemer
2771 WS Boskoop
grafstenen Boskoop Oude begraafplaats Reijerskoop

Oude begraafplaats Reijerskoop Boskoop

In het noordoosten van Boskoop vindt u aan de Reijerskoop de Oude begraafplaats Reijerskoop

Reijerskoop
2771 BE Boskoop
grafsteen Hazerswoude-Dorp Algemene Begraafplaats Hazerswoude-Dorp

Algemene Begraafplaats Hazerswoude-Dorp

In de gemeente Alphen aan den Rijn vind u de Algemene Begraafplaats Hazerswoude-Dorp aan de Provincialeweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven en particuliere graven.

Provincialeweg
2391EZ Hazerswoude-Dorp
grafmonument Hazerswoude-Dorp Kerkhof H.H. Engelbewaarderskerk, Dorpsstraat 248, 2391 CK Hazerswoude-Dorp

Kerkhof H.H. Engelbewaarderskerk, Dorpsstraat 248, 2391 CK Hazerswoude-Dorp

In de gemeente Alphen aan den Rijn vind u de begraafplaats Kerkhof H.H. Engelbewaarderskerk, Dorpsstraat 248, 2391 CK Hazerswoude-Dorp aan de Dorpsstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpsstraat
2391 CK Hazerswoude-Dorp
grafmonumenten Hazerswoude-Rijndijk Dierenuitvaartcentrum Groenendijk, Hazerswoude-Rijndijk

Dierenuitvaartcentrum Groenendijk, Hazerswoude-Rijndijk

In de gemeente Alphen aan den Rijn vind u de begraafplaats Dierenuitvaartcentrum Groenendijk, Hazerswoude-Rijndijk aan de Groenestein.

Groenestein
2394AV Hazerswoude-Rijndijk
grafstenen Koudekerk aan den Rijn Koudekerk aan den Rijn

Koudekerk aan den Rijn

In de gemeente Alphen aan den Rijn vind u de begraafplaats Koudekerk aan den Rijn aan de Hoogewaard

Hoogewaard
2396 AB Koudekerk aan den Rijn
grafsteen Zwammerdam (gemeente Alphen a/d Rijn) Buitendorp

Buitendorp Zwammerdam (gemeente Alphen a/d Rijn)

De begraafplaats Buitendorp bevindt zich in het noordoosten van Zwammerdam (gemeente Alphen a/d Rijn) aan de Spoorlaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven en particuliere graven

Spoorlaan
2471 PA Zwammerdam (gemeente Alphen a/d Rijn)

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rijswijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rijswijk. Op minder dan 30 minuten rijden van Alphen aan den Rijn.

Cuperus Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Alphen aan den Rijn?

Grafstenen Alphen aan den Rijn van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Alphen aan den Rijn van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Alphen aan den Rijn van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Alphen aan den Rijn

14 begraafplaatsen

Meer dan 80 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Alphen aan den Rijn maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.