close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Almere en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Almere

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Almere of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Almere en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Almere

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Almere en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Almere.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Crematorium Almere

Crematorium Almere

Het betreft hier een begraafplaats en/of crematorium.


1312SR
grafsteen Almere Ar Raza islamitische

Ar Raza islamitische Almere

De begraafplaats Ar Raza islamitische bevindt zich in het noordwesten van Almere aan de Kruidenweg. Het betreft hier een begraafplaats met een bijzonder karakter. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Kruidenweg
1312 SR Almere
grafmonument Almere Begraafplaats Almere Haven

Begraafplaats Almere Haven

In het zuidwesten van Almere vindt u aan de Oosterdreef de Begraafplaats Almere Haven. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Oosterdreef
1357 DK Almere
grafmonumenten Almere Begraafplaats Crematorium Almere Stad (Kruidenweg)

Begraafplaats Crematorium Almere Stad (Kruidenweg)

De Begraafplaats Crematorium Almere Stad (Kruidenweg) is gelegen in het noordwesten van Almere aan de Kruidenweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven, kindergraven, urnengraven, particuliere graven en een columbarium.

Kruidenweg
1312 SR Almere

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Almere.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Almere?

Grafstenen Almere van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Almere van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Almere van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Almere

4 begraafplaatsen

Meer dan 70 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Almere?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Amsterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Almere

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Almere maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.