close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Albrandswaard en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Albrandswaard

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Albrandswaard of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Albrandswaard en omgeving, zoals in Poortugaal, Rhoon en Rotterdam-Albrandswaard.

Grafsteen kopen in de buurt van Albrandswaard

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Albrandswaard en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 25 minuten rijden van Albrandswaard.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Poortugaal Algemene Begraafplaats Poortugaal

Algemene Begraafplaats Poortugaal

In de gemeente Albrandswaard vind u de Algemene Begraafplaats Poortugaal aan de Kerkstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Kerkstraat
3176 PS Poortugaal
grafsteen Rhoon Algemene Begraafplaats Rhoon

Algemene Begraafplaats Rhoon

In de gemeente Albrandswaard vind u de Algemene Begraafplaats Rhoon aan de Dorpsdijk. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, algemene graven en urnengraven.

Dorpsdijk
3161 KD Rhoon
grafmonument Rhoon Rooms Katholieke Begraafplaats Rhoon

Rooms Katholieke Begraafplaats Rhoon

De Rooms Katholieke Begraafplaats Rhoon bevindt zich in het zuidwesten van Rhoon aan de Dorpsdijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en een columbarium.

Dorpsdijk
3161 CJ Rhoon

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 25 minuten rijden van Albrandswaard.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Albrandswaard?

Grafstenen Albrandswaard van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Albrandswaard van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Albrandswaard van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Albrandswaard

3 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Albrandswaard

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Albrandswaard maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.