close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Achtkarspelen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Achtkarspelen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Achtkarspelen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Achtkarspelen en omgeving, zoals in Augustinusga, Boelenslaan, Buitenpost, Drogeham, Gerkesklooster, Harkema, Kootstertille, Stroobos, Surhuisterveen, Surhuizum, Twijzel, Twijzelerheide, Twyzel en Twyzelerheide.

Grafsteen kopen in de buurt van Achtkarspelen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Achtkarspelen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Drachten. Op minder dan 20 minuten rijden van Achtkarspelen.

Inspiratiewinkel Drachten Bekijk de collectie
grafstenen Augustinusga Begraafplaats Stynsgea / Augustinusga

Begraafplaats Stynsgea / Augustinusga

De Begraafplaats Stynsgea / Augustinusga is gelegen in het zuidwesten van Augustinusga aan de It West. Dit is een algemene begraafplaats

It West
9284 KD Augustinusga
grafsteen Augustinusga Kerkhof Augustinusga / Stynsgea

Kerkhof Augustinusga / Stynsgea

In de gemeente Achtkarspelen vind u de begraafplaats Kerkhof Augustinusga / Stynsgea aan de Geawei. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Geawei
9284 TA Augustinusga
grafmonument Boelenslaan Begraafplaats Boelensloane / Boelenslaan

Begraafplaats Boelensloane / Boelenslaan

De Begraafplaats Boelensloane / Boelenslaan bevindt zich in het zuidoosten van Boelenslaan aan de Boelenswei. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een begraafplaats en/of crematorium.

Boelenswei
9233KG Boelenslaan
grafmonumenten Buitenpost Begraafplaats Bûtenpost / Buitenpost

Begraafplaats Bûtenpost / Buitenpost

De Begraafplaats Bûtenpost / Buitenpost is gelegen in het noordwesten van Buitenpost aan de Jeltingalaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Jeltingalaan
9285 WJ Buitenpost
grafstenen Buitenpost Begraafplaats Bûtenpost / Buitenpost

Begraafplaats Bûtenpost / Buitenpost

In het noordwesten van Buitenpost vindt u aan de Kuipersweg de Begraafplaats Bûtenpost / Buitenpost. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Kuipersweg
9285 SN Buitenpost
grafsteen Drogeham Begraafplaats “Bouwekleaster” Droegeham / Drogeham

Begraafplaats “Bouwekleaster” Droegeham / Drogeham

In de gemeente Achtkarspelen vind u de Begraafplaats “Bouwekleaster” Droegeham / Drogeham aan de it Kleasterbreed. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

It Kleasterbreed
9289 KA Drogeham
grafmonument Drogeham Kerkhof Walburgakerk Droegeham / Drogeham

Kerkhof Walburgakerk Droegeham / Drogeham

In het noordwesten van Drogeham vindt u aan de Tsjerke Buorren de begraafplaats Kerkhof Walburgakerk Droegeham / Drogeham. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Tsjerke Buorren
9289 HL Drogeham
grafmonumenten Gerkesklooster Begraafplaats Gerkeskleaster / Gerkesklooster / Stroobos

Begraafplaats Gerkeskleaster / Gerkesklooster / Stroobos

De Begraafplaats Gerkeskleaster / Gerkesklooster / Stroobos bevindt zich in het noordwesten van Gerkesklooster aan de De Poorthoek. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats

De Poorthoek
9873 PL Gerkesklooster
grafstenen Harkema Begraafplaats Memento Mori Harkema

Begraafplaats Memento Mori Harkema

In het zuidwesten van Harkema vindt u aan de Reitsmastrjitte de Begraafplaats Memento Mori Harkema. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Reitsmastrjitte
9281 LB Harkema
grafsteen Kootstertille Begraafplaats Koatstertille / Kootstertille

Begraafplaats Koatstertille / Kootstertille

In de gemeente Achtkarspelen vind u de Begraafplaats Koatstertille / Kootstertille aan de Tillebuorren. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Tillebuorren
9288 AN Kootstertille
grafmonument Kootstertille Nieuwe begraafplaats Koatstertille / Kootstertille

Nieuwe begraafplaats Koatstertille / Kootstertille

In het noordoosten van Kootstertille vindt u aan de Alde Dyk de Nieuwe begraafplaats Koatstertille / Kootstertille. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Alde Dyk
9288 XB Kootstertille
grafmonumenten Surhuisterveen Begraafplaats Surhústerfean / Surhuisterveen

Begraafplaats Surhústerfean / Surhuisterveen

De Begraafplaats Surhústerfean / Surhuisterveen is gelegen in het noordwesten van Surhuisterveen aan de Vierhuisterweg. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Vierhuisterweg
9231 AR Surhuisterveen
grafstenen Surhuizum Begraafplaats Surhuzum / Surhuizum

Begraafplaats Surhuzum / Surhuizum

In het noordwesten van Surhuizum vindt u aan de Bartemerwei de Begraafplaats Surhuzum / Surhuizum. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Bartemerwei
9283 TR Surhuizum
grafsteen Surhuizum Kerkhof Antoniuskerk Surhuzum / Surhuizum

Kerkhof Antoniuskerk Surhuzum / Surhuizum

De begraafplaats Kerkhof Antoniuskerk Surhuzum / Surhuizum bevindt zich in het noordwesten van Surhuizum aan de Doarpsstrjitte. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Doarpsstrjitte
9283 TD Surhuizum
grafmonument Twijzel Begraafplaats Twizel / Twijzel

Begraafplaats Twizel / Twijzel

De Begraafplaats Twizel / Twijzel is gelegen in het noordoosten van Twijzel aan de De Wedze. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats

De Wedze
9286 EV Twijzel
grafmonumenten Twijzel Kerkhof Sint-Petruskerk Twizel / Twijzel

Kerkhof Sint-Petruskerk Twizel / Twijzel

In het noordoosten van Twijzel vindt u aan de Tsjerkebuorren de begraafplaats Kerkhof Sint-Petruskerk Twizel / Twijzel. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Tsjerkebuorren
9286 EZ Twijzel
grafstenen Twijzelerheide Begraafplaats Twizelerheide / Twijzelerheide

Begraafplaats Twizelerheide / Twijzelerheide

In de gemeente Achtkarspelen vind u de Begraafplaats Twizelerheide / Twijzelerheide aan de Bjirkewei. Dit is een algemene begraafplaats

Bjirkewei
9287 LA Twijzelerheide

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Drachten

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Drachten. Op minder dan 20 minuten rijden van Achtkarspelen.

Cuperus Gedenken Drachten
Tussendiepen 59
9206 AC Drachten

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Achtkarspelen?

Grafstenen Achtkarspelen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Achtkarspelen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Achtkarspelen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Achtkarspelen

17 begraafplaatsen

Meer dan 210 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Drachten?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Achtkarspelen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Achtkarspelen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.