close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Aalten en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Aalten

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Aalten of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Aalten en omgeving, zoals in Aalten, Bredevoort, De Heurne en Dinxperlo.

Grafsteen kopen in de buurt van Aalten

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Aalten, bent u van harte welkom in onze winkel in Elst.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Aalten Algemene Begraafplaats Aalten (Berkenhove)

Algemene Begraafplaats Aalten (Berkenhove)

De Algemene Begraafplaats Aalten (Berkenhove) bevindt zich in het noordoosten van Aalten aan de Koningsweg. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en kindergraven.

Koningsweg
7121MR Aalten
grafsteen Aalten Begraafplaats Kloosterhof

Begraafplaats Kloosterhof Aalten

De Begraafplaats Kloosterhof is gelegen in het noordoosten van Aalten aan de Kloosterdijk. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kloosterdijk
7121 LK Aalten
grafmonument Aalten Berkenhove (Algemene Begraafplaats Aalten)

Berkenhove (Algemene Begraafplaats Aalten)

In het noordoosten van Aalten vindt u aan de Koningsweg de Berkenhove (Algemene Begraafplaats Aalten). Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven, kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Koningsweg
7121MR Aalten
grafmonumenten Aalten Crematorium Aalten

Crematorium Aalten

In het noordwesten van Aalten vindt u aan de Romienendiek de Crematorium Aalten. Het betreft hier een begraafplaats en/of crematorium.

Romienendiek
7122 PA Aalten
grafstenen Dinxperlo Nieuwe Begraafplaats Dinxperlo

Nieuwe Begraafplaats Dinxperlo

De Nieuwe Begraafplaats Dinxperlo is gelegen in het noordoosten van Dinxperlo aan de Aaltenseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Aaltenseweg
7091 ES Dinxperlo

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 55 minuten rijden van Aalten.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Aalten?

Grafstenen Aalten van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Aalten van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Aalten van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Aalten

5 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Aalten

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Aalten maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.