close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Aalten en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Aalten

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Aalten of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Aalten en omgeving, zoals in Aalten, Bredevoort, De Heurne en Dinxperlo.

Grafsteen kopen in de buurt van Aalten

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Aalten, bent u van harte welkom in onze winkel in Elst.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Aalten Algemene Begraafplaats Aalten

Algemene Begraafplaats Aalten

In het noordoosten van Aalten vindt u aan de Koningsweg de Algemene Begraafplaats Aalten. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Koningsweg
7121MR Aalten
grafsteen Aalten Berkenhove

Berkenhove Aalten

De begraafplaats Berkenhove bevindt zich in het noordoosten van Aalten aan de Koningsweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan algemene graven, kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Koningsweg
7121MR Aalten
grafmonument Bredevoort Kloosterhof

Kloosterhof Bredevoort

In de gemeente Aalten vind u de begraafplaats Kloosterhof aan de Bolwerkweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Bolwerkweg
- Bredevoort
grafmonumenten Dinxperlo Nieuwe Begraafplaats Dinxperlo

Nieuwe Begraafplaats Dinxperlo

De Nieuwe Begraafplaats Dinxperlo is gelegen in het noordoosten van Dinxperlo aan de Aaltenseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Aaltenseweg
7091 ES Dinxperlo

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Aalten

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 55 minuten rijden van Aalten.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Aalten?

Grafstenen Aalten van natuursteen

Grafsteen Aalten

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Aalten van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Aalten van glas

Urnmonument Aalten

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Aalten van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Aalten

4 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Aalten

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Aalten maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.