close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwarte rechthoekige grafsteen met puzzelstukjes foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Zwarte rechthoekige grafsteen met puzzelstukjes Natuursteen

Deze zwarte rechthoekige grafsteen is een unieke en bijzondere manier om uw dierbare te herdenken. Het ontwerp bestaat uit meerdere kleine puzzelstukjes die samen een eenheid vormen, wat symboliseert dat de herinnering aan uw dierbare voor altijd intact blijft. U kunt de naam van uw geliefde op de steen laten zetten, waardoor het monument nog persoonlijker wordt. Dit grafmonument biedt een eerbeto... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 17199
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Deze zwarte rechthoekige grafsteen is een unieke en bijzondere manier om uw dierbare te herdenken. Het ontwerp bestaat uit meerdere kleine puzzelstukjes die samen een eenheid vormen, wat symboliseert dat de herinnering aan uw dierbare voor altijd intact blijft. U kunt de naam van uw geliefde op de steen laten zetten, waardoor het monument nog persoonlijker wordt. Dit grafmonument biedt een eerbetoon aan de overledene, met oog voor functionaliteit en gevoeligheid.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.