close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met glazen tekst plaat foto 1

Rechthoekige grafsteen met glazen tekst plaat Glas, natuursteen

Deze rechthoekige grafsteen combineert een modern ontwerp met een tijdloos respect. Het is gemaakt van hoogwaardig natuursteen, met gladde randen en gepolijste details. De tekstplaat van glas geeft het monument een unieke uitstraling en biedt de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te laten graveren. Zo kunt u hun aanwezigheid op een stijlvolle en gedenkwaardige manier eren.Een eenvoudige, simp... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34193
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Orchidee
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Deze rechthoekige grafsteen combineert een modern ontwerp met een tijdloos respect. Het is gemaakt van hoogwaardig natuursteen, met gladde randen en gepolijste details. De tekstplaat van glas geeft het monument een unieke uitstraling en biedt de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te laten graveren. Zo kunt u hun aanwezigheid op een stijlvolle en gedenkwaardige manier eren.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.