close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwarte rechthoekige grafsteen met RVS band foto 1

Zwarte rechthoekige grafsteen met RVS band Rvs

Een stijlvolle zwarte rechthoekige grafsteen met RVS banden, die een duurzaam en modern design representeren. Het monument heeft een rustieke uitstraling en biedt ruimte voor persoonlijke details zoals namen en data, waardoor de herinnering aan de overledene kan worden bewaard. De rechthoekige vorm is eenvoudig en klassiek, waardoor het een elegante afspiegeling is van de levens van uw dierbaren.E... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42010
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Materiaal RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Band, strook of strip
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een stijlvolle zwarte rechthoekige grafsteen met RVS banden, die een duurzaam en modern design representeren. Het monument heeft een rustieke uitstraling en biedt ruimte voor persoonlijke details zoals namen en data, waardoor de herinnering aan de overledene kan worden bewaard. De rechthoekige vorm is eenvoudig en klassiek, waardoor het een elegante afspiegeling is van de levens van uw dierbaren.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.