close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument RVS-band foto 1

Grafmonument RVS-band Rvs

Letterplaat en vloer van Zwart graniet. Om de letterplaat zit een lint van rvs, hieruit is de naam gefreesd. Op de dekplaat tekst van bronzen letters. Op de letterplaat is eventueel nog ruimte voor een tekst. De vloer bestaat uit 2 banden met een tussenstuk. Aan de randen zit een klein facet randje.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41919
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Zwart
Materiaal RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Band, strook of strip
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Letterplaat en vloer van Zwart graniet. Om de letterplaat zit een lint van rvs, hieruit is de naam gefreesd. Op de dekplaat tekst van bronzen letters. Op de letterplaat is eventueel nog ruimte voor een tekst. De vloer bestaat uit 2 banden met een tussenstuk. Aan de randen zit een klein facet randje.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.