close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwarte Rechthoekige grafsteen met RVS band foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Zwarte Rechthoekige grafsteen met RVS band Rvs

Een zwarte rechthoekige grafsteen die ontworpen is met een respectvolle elegantie. Het monument is voorzien van een rustieke RVS band, waardoor het een stijlvolle aanvulling is op de rustplaats van uw dierbare. Dit grafmonument biedt de mogelijkheid om naam, datum en persoonlijke boodschappen te graveren, waardoor het een uniek persoonlijk monument wordt.Een enkel graf heeft op veel begraafplaatse... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42001
Assortiment Moderne gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Materiaal RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Band, strook of strip
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een zwarte rechthoekige grafsteen die ontworpen is met een respectvolle elegantie. Het monument is voorzien van een rustieke RVS band, waardoor het een stijlvolle aanvulling is op de rustplaats van uw dierbare. Dit grafmonument biedt de mogelijkheid om naam, datum en persoonlijke boodschappen te graveren, waardoor het een uniek persoonlijk monument wordt.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.