close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Modern glazen grafmonument foto 1

Modern glazen grafmonument Glas, rvs

De letterplaat bestaat uit 2 glasplaten die iets voor elkaar zijn geplaatst, ze zijn met houders van RVS op de vloer gemonteerd. Op de vloer ligt een strook van RVS. De vloer is met plinten op een betonfundering geplaatst.Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen he... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41968
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Zwart
Materiaal Glas, RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Band, strook of strip
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

De letterplaat bestaat uit 2 glasplaten die iets voor elkaar zijn geplaatst, ze zijn met houders van RVS op de vloer gemonteerd. Op de vloer ligt een strook van RVS. De vloer is met plinten op een betonfundering geplaatst.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.