close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwarte grafsteen met een boek op de vloer omringt met een ketting foto 1

Zwarte grafsteen met een boek op de vloer omringt met een ketting Natuursteen

Dit grafmonument omvat een klassieke zwarte grafsteen met een subtiel boekmotief, omringt door een elegante ketting. Het straalt stilte uit en versterkt het gevoel van respect en waardigheid. De steen biedt de mogelijkheid om de naam van uw dierbare er op te laten zetten.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, ma... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20276
Bloem, plant of boom Orchidee
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Met bijzondere betekenis, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Paars
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Paars
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit grafmonument omvat een klassieke zwarte grafsteen met een subtiel boekmotief, omringt door een elegante ketting. Het straalt stilte uit en versterkt het gevoel van respect en waardigheid. De steen biedt de mogelijkheid om de naam van uw dierbare er op te laten zetten.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.