close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met dubbele golfvorm en roos foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafsteen met dubbele golfvorm en roos Natuursteen

Dit grafmonument combineert klassieke stijlelementen met modern design. De golfvorm en het roosmotief symboliseren een liefdevolle herinnering aan de overledene. De combinatie van zachte kleuren, glanzend graniet en een vleugje goud geven dit monument een tijdloze elegantie. Het is een prachtige manier om de naam en herinneringen van uw dierbare te bewaren, voor altijd in stijl.Een eenvoudige, sim... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19624
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit grafmonument combineert klassieke stijlelementen met modern design. De golfvorm en het roosmotief symboliseren een liefdevolle herinnering aan de overledene. De combinatie van zachte kleuren, glanzend graniet en een vleugje goud geven dit monument een tijdloze elegantie. Het is een prachtige manier om de naam en herinneringen van uw dierbare te bewaren, voor altijd in stijl.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.