close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwarte grafsteen met boek, lantaarn en traktor foto 1

Zwarte grafsteen met boek, lantaarn en traktor Natuursteen

Een zwarte grafsteen die de rust en eeuwige herinnering symboliseert, vormt het middelpunt van dit monument. Het sierlijke boek aan de voet van de steen geeft de steen een artistiek karakter, terwijl de lantaarn aan de onderkant zorgt voor een warm, gedenkwaardig licht. De traktor naast het boek biedt een unieke persoonlijke touch. Dit monument biedt een intieme manier om uw dierbare te herdenken ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16005
Collectie Beelden en Symbolen, Klassiek en traditioneel, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Hobby, sport of beroep Beroep of werk
Kleur donker
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een zwarte grafsteen die de rust en eeuwige herinnering symboliseert, vormt het middelpunt van dit monument. Het sierlijke boek aan de voet van de steen geeft de steen een artistiek karakter, terwijl de lantaarn aan de onderkant zorgt voor een warm, gedenkwaardig licht. De traktor naast het boek biedt een unieke persoonlijke touch. Dit monument biedt een intieme manier om uw dierbare te herdenken met respect en liefde.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.