close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee rechthoekige grafstenen met tulp foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Twee rechthoekige grafstenen met tulp Natuursteen

Een uniek en klassiek grafmonument dat bestaat uit twee rechthoekige grafstenen met tulpvormige bovenkanten, gemaakt van marmer. Dit monument biedt een duurzame en stijlvolle herinnering aan de overledene, waarmee eerbetoon wordt gebracht aan hun leven en gedenkenis. Het marmer creëert een elegant effect dat verder wordt benadrukt door de vormgeving van de grafstenen, die samen een gedenkwaardig b... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 4660
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Tulp
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Productsoort Fotoartikel
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een uniek en klassiek grafmonument dat bestaat uit twee rechthoekige grafstenen met tulpvormige bovenkanten, gemaakt van marmer. Dit monument biedt een duurzame en stijlvolle herinnering aan de overledene, waarmee eerbetoon wordt gebracht aan hun leven en gedenkenis. Het marmer creëert een elegant effect dat verder wordt benadrukt door de vormgeving van de grafstenen, die samen een gedenkwaardig beeld vormen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.