close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met Bronzen RVS band foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen met Bronzen RVS band Brons, natuursteen

Een klassieke grafsteen met een rechthoekig ontwerp, vervaardigd uit duurzame natuursteen. Dit monument wordt versterkt door een bronzen RVS band, waardoor het zowel modern als tijdloos aanvoelt. Het biedt de mogelijkheid om de naam en herinneringen van uw dierbare te graveren, waardoor hun leven voor altijd in het gedenkteken wordt vereeuwigd.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment v... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20923
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs

Omschrijving

Een klassieke grafsteen met een rechthoekig ontwerp, vervaardigd uit duurzame natuursteen. Dit monument wordt versterkt door een bronzen RVS band, waardoor het zowel modern als tijdloos aanvoelt. Het biedt de mogelijkheid om de naam en herinneringen van uw dierbare te graveren, waardoor hun leven voor altijd in het gedenkteken wordt vereeuwigd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.