close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart modern grafmonument van Diabas foto 1

Zwart modern grafmonument van Diabas

Dit is een modern vormgegeven grafmonument, vervaardigd uit het hoogwaardige Diabas dat bekend staat om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Het monument wordt gekenmerkt door zijn strakke lijnen en eenvoud, waardoor de aandacht gericht blijft op de persoonlijke gedenktekens die op de steen kunnen worden aangebracht. Het grafmonument is geheel zwart, wat zorgt voor een stijlvolle en serene uitstraling.... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41855
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit is een modern vormgegeven grafmonument, vervaardigd uit het hoogwaardige Diabas dat bekend staat om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Het monument wordt gekenmerkt door zijn strakke lijnen en eenvoud, waardoor de aandacht gericht blijft op de persoonlijke gedenktekens die op de steen kunnen worden aangebracht. Het grafmonument is geheel zwart, wat zorgt voor een stijlvolle en serene uitstraling. De mogelijkheid tot aanbrengen van tekst en symbolen biedt een extra ruimte voor personalisatie, waardoor elke rustplaats uniek wordt. Dit moderne en elegante monument is ontworpen om op een waardige manier de herinnering aan uw dierbare te bewaren. Met dit monument wordt een comfortabele, vredige en gerespecteerde omgeving gecreƫerd, waar bezoekers zich kunnen herinneren en reflecteren. Het grafmonument is weerbestendig en ontworpen om de tijd te weerstaan, zodat u jarenlang van een waardig gedenkteken kunt genieten.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.