close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met ronde vormen foto 1

Grafmonument met ronde vormen

De letterplaat van dit monument heeft een mooie ronde vorm. De letterplaat staat direct op de vloer. De vloer is gemaakt van 2 delen die iets uit elkaar liggen, de randen zijn ruw gehakt. De tussenruimte symboliseert een weg of een rivier. De letterplaat heeft aan de onderkant een ronde uitsparing waar de weg of rivier naar toe leidt. De tekst en gravures zijn verdiept gestraald en ingeverfd. Er i... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41883
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Liggende deel Rivier
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Fotoartikel
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

De letterplaat van dit monument heeft een mooie ronde vorm. De letterplaat staat direct op de vloer. De vloer is gemaakt van 2 delen die iets uit elkaar liggen, de randen zijn ruw gehakt. De tussenruimte symboliseert een weg of een rivier. De letterplaat heeft aan de onderkant een ronde uitsparing waar de weg of rivier naar toe leidt. De tekst en gravures zijn verdiept gestraald en ingeverfd. Er is een porseleinen foto aangebracht. Op de vloer staat een bijpassende bolvaas. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.