close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart klassiek grafmonument met lantaarn foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Zwart klassiek grafmonument met lantaarn Natuursteen

Dit klassieke grafmonument is vervaardigd uit hoogwaardig zwart graniet en heeft een elegant silhouet. De afwerking is met de hand gemaakt, waardoor het zorgvuldig gevormde details omvat. Het monument omvat ook een klassieke lantaarn die een warme gloed werpt op de rustplaats van uw geliefde. Met dit zwarte grafmonument kunt u een blijvende herinnering creëren, waarbij traditie en respect samenkom... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18743
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit klassieke grafmonument is vervaardigd uit hoogwaardig zwart graniet en heeft een elegant silhouet. De afwerking is met de hand gemaakt, waardoor het zorgvuldig gevormde details omvat. Het monument omvat ook een klassieke lantaarn die een warme gloed werpt op de rustplaats van uw geliefde. Met dit zwarte grafmonument kunt u een blijvende herinnering creëren, waarbij traditie en respect samenkomen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.