close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee rechthoekige grafstenen met bronzen kruis foto 1

Twee rechthoekige grafstenen met bronzen kruis Brons, natuursteen, ruwe steen

Een rustig en elegant grafmonument dat bestaat uit twee rechthoekige grafstenen. Het ontwerp combineert de kracht van de traditionele vormen met moderne materialen, waardoor een stijlvolle herinnering ontstaat aan uw geliefde. Dit unieke grafmonument biedt ruimte voor persoonlijke opmerkingen en boodschappen, waardoor hun aanwezigheid blijvend wordt geëerd.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 17874
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Kruis, Ruwe steen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker
Liggende deel Geheel beplanting, Leisteen, Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Leisteen, Natuurlijk, Natuursteen

Omschrijving

Een rustig en elegant grafmonument dat bestaat uit twee rechthoekige grafstenen. Het ontwerp combineert de kracht van de traditionele vormen met moderne materialen, waardoor een stijlvolle herinnering ontstaat aan uw geliefde. Dit unieke grafmonument biedt ruimte voor persoonlijke opmerkingen en boodschappen, waardoor hun aanwezigheid blijvend wordt geëerd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.