close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Zuilengraf van basalt met dorpje foto 1

Zuilengraf van basalt met dorpje

Monument van Basalt met daarin een gebeeldhouwd dorpje.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42434
Artikelnummer 15802
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Basalt
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vestigingscatalogus Zwolle
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Monument van Basalt met daarin een gebeeldhouwd dorpje.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.