close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met zwerfkeien en een rand van cortenstaal foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafsteen met zwerfkeien en een rand van cortenstaal Cortenstaal, zwerfkeien

Een moderne grafsteen met een rand van cortenstaal, afgewerkt met natuurlijke zwerfkeien. Dit duurzame ontwerp biedt de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te laten aanbrengen, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele manier wordt geëerd. De combinatie van traditionele materialen en hedendaagse technieken creëert een uniek monument dat het verleden en heden samenbrengt.Door het gebruik van be... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19639
Bloem, plant of boom Bloem/plant
Collectie Beelden en Symbolen, Natuurlijk, Uitgelicht
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige
Liggende deel Cortenstaal, Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal Cortenstaal, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Staande deel Natuurlijk, Zwerfkei

Omschrijving

Een moderne grafsteen met een rand van cortenstaal, afgewerkt met natuurlijke zwerfkeien. Dit duurzame ontwerp biedt de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te laten aanbrengen, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele manier wordt geëerd. De combinatie van traditionele materialen en hedendaagse technieken creëert een uniek monument dat het verleden en heden samenbrengt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.