close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen met Cortenstalen adelaar foto 1

Ruwe grafsteen met Cortenstalen adelaar Cortenstaal, leisteen

Een ruwe grafsteen, gemaakt van hoogwaardig graniet met een unieke textuur. Versterkt door een Cortenstalen adelaar die trots bovenop staat, waardoor een indrukwekkend symbool van kracht en waardigheid wordt gecreëerd. Dit grafmonument biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele en gedenkwaardige manier wordt ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36061
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Leisteen, Natuurlijk
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Enkel
Materiaal Cortenstaal, Leisteen
Productsoort Ruwe steen
Staande deel Leisteen, Natuurlijk

Omschrijving

Een ruwe grafsteen, gemaakt van hoogwaardig graniet met een unieke textuur. Versterkt door een Cortenstalen adelaar die trots bovenop staat, waardoor een indrukwekkend symbool van kracht en waardigheid wordt gecreëerd. Dit grafmonument biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele en gedenkwaardige manier wordt geëerd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.