close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Witte grafzuil met ronde bovenkant van Bianco dek Mare kalksteen foto 1

Witte grafzuil met ronde bovenkant van Bianco dek Mare kalksteen

Dit grafmonument betreft een elegante witte grafzuil met een ronde bovenkant, vervaardigd uit de exclusieve Bianco del Mare kalksteen. De zuil is zorgvuldig en met precisie vormgegeven, waarbij de ronde bovenkant een unieke, vloeiende vorm benadrukt. Het ontwerp van de zuil geeft een moderne en toch klassieke uitstraling, waarmee het monument een subtiele, doch opmerkelijke aanwezigheid biedt. De ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42400
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Lichte grafstenen
Kleur Beige, licht, Wit
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument betreft een elegante witte grafzuil met een ronde bovenkant, vervaardigd uit de exclusieve Bianco del Mare kalksteen. De zuil is zorgvuldig en met precisie vormgegeven, waarbij de ronde bovenkant een unieke, vloeiende vorm benadrukt. Het ontwerp van de zuil geeft een moderne en toch klassieke uitstraling, waarmee het monument een subtiele, doch opmerkelijke aanwezigheid biedt. De zuivere witheid van de gebruikte Bianco del Mare kalksteen levert een verfrissende helderheid en is een symbool van puurheid en vreugde. Aangezien deze kalksteen eenvoudig te graveren is, biedt het tevens ruime mogelijkheden voor het plaatsen van persoonlijke inscripties. Zo wordt een waardige herinnering gecreƫerd die bijdraagt aan het eren van de nagedachtenis van uw dierbare.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.