close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekig grafmonument met mensjes foto 1

Rechthoekig grafmonument met mensjes

Dit rechtlijnige grafmonument beschikt over een simplistisch en gestructureerd ontwerp. Gekenmerkt door naar verhouding geplaatste mensfiguurtjes die symbolisch een verhaal vertellen of de relaties weerspiegelen die de overledene tijdens hun leven onderhield. Elk mensfiguurtje is zorgvuldig gevormd, wat extra aandacht geeft aan elk individueel karakter van het monument. De rechthoekige vorm biedt ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42244
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Kunstenaars, Lichte grafstenen
Kleur Beige, licht, Wit
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit rechtlijnige grafmonument beschikt over een simplistisch en gestructureerd ontwerp. Gekenmerkt door naar verhouding geplaatste mensfiguurtjes die symbolisch een verhaal vertellen of de relaties weerspiegelen die de overledene tijdens hun leven onderhield. Elk mensfiguurtje is zorgvuldig gevormd, wat extra aandacht geeft aan elk individueel karakter van het monument. De rechthoekige vorm biedt een stevig en robuust uiterlijk, terwijl de symmetrie de rust van het gedenkteken benadrukt. Dit monument leent zich uitstekend voor personalisatie, in de zin van gravures of speciale boodschappen. Dit stijlvolle gedenkteken combineert kunstzinnigheid en duurzaamheid, zodat u de herinnering aan uw dierbare op een respectvolle en persoonlijke manier kunt eren.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.