close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen licht natuursteen met gebeeldhouwde boom foto 1

Grafsteen licht natuursteen met gebeeldhouwde boom

Mooi monument met een ronde bovenkant. De tekst is in het monument gestraald en er is een fraaie boom in de steen gebeeldhouwd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen a... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42235
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen
Graftype Enkel
Kleur Beige, Grijs, licht, Wit
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Mooi monument met een ronde bovenkant. De tekst is in het monument gestraald en er is een fraaie boom in de steen gebeeldhouwd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.