close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzuil met gat van Grigio marmer foto 1

Grafzuil met gat van Grigio marmer

Dit is een stijlvolle grafzuil, uitgevoerd in premium Grigio marmer. De zuil kent een solide constructie, waarbij het patroon van de natuursteen bij elke zuil knap uniek is, dit benadrukt de individualiteit van uw dierbare. Kenmerkend is het uitgesneden gat in het midden dat een tastbare leegte symboliseert en daarmee het verlies op een esthetisch aangename manier in beeld brengt. In deze duurzame... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41943
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Lichte grafstenen, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Beige, Grijs, licht
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit is een stijlvolle grafzuil, uitgevoerd in premium Grigio marmer. De zuil kent een solide constructie, waarbij het patroon van de natuursteen bij elke zuil knap uniek is, dit benadrukt de individualiteit van uw dierbare. Kenmerkend is het uitgesneden gat in het midden dat een tastbare leegte symboliseert en daarmee het verlies op een esthetisch aangename manier in beeld brengt. In deze duurzame marmeren grafzuil kan een inscriptie van een persoonlijke boodschap of naam worden aangebracht. Mede hierdoor is dit gedenkteken niet alleen een ode aan het leven van de overleden dierbare, maar tevens een unieke aanvulling op het landschap van de begraafplaats. Het geheel straalt een serene rust uit die bijdraagt aan een waardige laatste rustplaats voor uw geliefde.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.