close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Wit familiegraf met twee kruisen foto 1

Wit familiegraf met twee kruisen

Een wit familiegraf met twee kruisen, ontworpen om de gedenkwaardige band tussen twee dierbaren te versterken. De kruisen zijn uitgehouwen uit hoogwaardig wit marmer, waardoor ze een stijlvolle en tijdloze aanblik bieden. Deze krachtige herinnering biedt een plaats waar familie en vrienden hun gevoelens van verlies en rouw kunnen delen.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gema... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41949
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Christelijk, Klassiek en traditioneel, Kruis
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Beige, licht
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een wit familiegraf met twee kruisen, ontworpen om de gedenkwaardige band tussen twee dierbaren te versterken. De kruisen zijn uitgehouwen uit hoogwaardig wit marmer, waardoor ze een stijlvolle en tijdloze aanblik bieden. Deze krachtige herinnering biedt een plaats waar familie en vrienden hun gevoelens van verlies en rouw kunnen delen.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.