close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met golfkop van Indian Aurora graniet foto 1

Grafmonument met golfkop van Indian Aurora graniet

Dit grafmonument kenmerkt zich door een opvallende golfkop, vervaardigd uit het duurzame en prachtige Indian Aurora graniet. Het ontwerp is geïnspireerd op de natuurlijke beweging van water, wat symbool staat voor de voortdurende stroom van het leven. Het kleurrijke en glanzende oppervlak van het graniet vangt op unieke wijze het licht, wat zorgt voor een dynamisch en levendig effect. Persoonlijke... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42269
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Rood
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument kenmerkt zich door een opvallende golfkop, vervaardigd uit het duurzame en prachtige Indian Aurora graniet. Het ontwerp is geïnspireerd op de natuurlijke beweging van water, wat symbool staat voor de voortdurende stroom van het leven. Het kleurrijke en glanzende oppervlak van het graniet vangt op unieke wijze het licht, wat zorgt voor een dynamisch en levendig effect. Persoonlijke inscripties kunnen naar wens worden toegevoegd aan de golfkop voor een unieke herinnering aan de overledene. Het harmonieuze samenspel tussen het onbuigzame graniet en de vloeiende vormgeving van de golfkop toont respect voor zowel de overledene als de schoonheid van de natuur. Dit stijlvolle en betekenisvolle grafmonument kan het begin vormen van een serene, blijvende herinnering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.