close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Urnmonument Glas, rvs

Urnmonument bestaande uit verschillende onderdelen. De letterplaat bestaat uit 2 zuilen. De hoogste is gezoet en heeft ruw gehakte randen. De kleine zuil is gepolijst. De vloer heeft een uitsparing met daarin split waarin glazen bollen zijn gelegd. In het hoekje bij de beide zuilen is een ornament van RVS aangebracht. De teksten zijn gestraald en ingeverfd. er is een porseleinen foto aangebracht.... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42279
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Kunstenaars, Modern, Zuilen
Graftype Kort graf
Kleur Zwart
Materiaal Glas, RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Urnmonument bestaande uit verschillende onderdelen. De letterplaat bestaat uit 2 zuilen. De hoogste is gezoet en heeft ruw gehakte randen. De kleine zuil is gepolijst. De vloer heeft een uitsparing met daarin split waarin glazen bollen zijn gelegd. In het hoekje bij de beide zuilen is een ornament van RVS aangebracht. De teksten zijn gestraald en ingeverfd. er is een porseleinen foto aangebracht. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.