close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkel monument met vloer (166-zwo) foto 1

Enkel monument met vloer (166-zwo)

Zuil van Diabas met 2 verschillende bewerkingen waardoor er meer kleuren ontstaan. De strak vormgegeven zuil staat op een natuurlijk vormgegeven vloer van ruwe stukken Diabas.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden s... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42496
Artikelnummer NOG DOEN
Assortiment Moderne gedenktekens, Natuurlijke gedenktekens
Collectie Modern, Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Onderdeel Zuilen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Diabas
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer
Vestigingscatalogus Zwolle
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Zuil van Diabas met 2 verschillende bewerkingen waardoor er meer kleuren ontstaan. De strak vormgegeven zuil staat op een natuurlijk vormgegeven vloer van ruwe stukken Diabas.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.