close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel monument met vloer foto 1

Dubbel monument met vloer Zwerfkeien

Monument van een mooie zwefkei die op een dekplaat van Zwart graniet ligt. De tekst is samen met lijnen in de dekplaat gestraald. De lijnen benadrukken de vorm van de dekplaat. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42374
Assortiment Moderne gedenktekens, Natuurlijke gedenktekens
Collectie Modern, Natuurlijk
Graftype Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer
Kleur Zwart
Materiaal Zwerfkeien
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Monument van een mooie zwefkei die op een dekplaat van Zwart graniet ligt. De tekst is samen met lijnen in de dekplaat gestraald. De lijnen benadrukken de vorm van de dekplaat. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.