close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Dubbel monument met vloer foto 1

Dubbel monument met vloer Zwerfkeien

Monument van een mooie zwefkei die op een dekplaat van Zwart graniet ligt. De tekst is samen met lijnen in de dekplaat gestraald. De lijnen benadrukken de vorm van de dekplaat. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.Wanneer dit grafmonument u aa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42374
Assortiment Moderne gedenktekens, Natuurlijke gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Familiegraf - met vloer, Modern, Natuurlijk, Staande steen met vloer, Zwerfkeien
Diverse tags Zwerfkei
Graftype Familiegraf - met vloer, Natuurlijk
Kleur Zwart
Materiaal Zwerfkeien
Productgroep Dubbel monument met vloer, Natuurlijke stenen dubbel
Steensoort Zwart graniet
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Monument van een mooie zwefkei die op een dekplaat van Zwart graniet ligt. De tekst is samen met lijnen in de dekplaat gestraald. De lijnen benadrukken de vorm van de dekplaat. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.