close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familie grafsteen van Zwart graniet met zwerfkei foto 1

Familie grafsteen van Zwart graniet met zwerfkei Zwerfkeien

Dit familiegrafmonument is een stijlvol ensemble, bestaande uit zwart graniet en een zorgvuldig gepositioneerde zwerfkei. Het zwarte graniet, gekend om zijn weerbestendige kwaliteiten en intense kleur, vormt een duurzaam canvas voor de inscripties van de namen van uw geliefden. De zwerfkei voegt een natuurlijk element toe aan het geheel, en symboliseert de unieke en onvervangbare waarde van elk le... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42053
Assortiment Moderne gedenktekens, Natuurlijke gedenktekens
Collectie Modern, Natuurlijk
Graftype Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Zwerfkeien
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit familiegrafmonument is een stijlvol ensemble, bestaande uit zwart graniet en een zorgvuldig gepositioneerde zwerfkei. Het zwarte graniet, gekend om zijn weerbestendige kwaliteiten en intense kleur, vormt een duurzaam canvas voor de inscripties van de namen van uw geliefden. De zwerfkei voegt een natuurlijk element toe aan het geheel, en symboliseert de unieke en onvervangbare waarde van elk leven. De interactie tussen de gepolijste en ruwe textuur brengt een subtiel samenspel van contrasten en symboliseert de verbondenheid tussen de familieleden. Dit monument biedt de mogelijkheid om elk familielid bij te staan en te herdenken op een gepaste en respectvolle manier. Het is ontworpen om de tijd te doorstaan en een blijvend eerbetoon te zijn aan de liefdevolle banden van een familie.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.