close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee rechthoekige grafstenen van glas en Orion graniet foto 1

Twee rechthoekige grafstenen van glas en Orion graniet Glas

Dit gedenkteken bestaat uit twee robuuste, rechthoekige grafstenen van Orion graniet, gecomplementeerd door de moderne invloeden van glazen elementen. De stenen spreken van tijdloze duurzaamheid en stabiliteit, terwijl het glas een geheel van licht en transparantie creëert dat symbool staat voor eeuwige herinnering. Deze harmonieuze combinatie van traditioneel Orion graniet en modern glas zorgt vo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41977
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Glas
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit gedenkteken bestaat uit twee robuuste, rechthoekige grafstenen van Orion graniet, gecomplementeerd door de moderne invloeden van glazen elementen. De stenen spreken van tijdloze duurzaamheid en stabiliteit, terwijl het glas een geheel van licht en transparantie creëert dat symbool staat voor eeuwige herinnering. Deze harmonieuze combinatie van traditioneel Orion graniet en modern glas zorgt voor een balans tussen het tijdloze en het huidige, waarbij zowel het verleden als de toekomst wordt geëerd. Het grafmonument biedt ruimte voor gepersonaliseerde inscripties om uw dierbare te gedenken. Met dit monument kan er een uniek en respectvol eerbetoon aan de overledene worden gerealiseerd, dat zowel ingetogen als persoonlijk is.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.