close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee glazen test platen met bloem foto 1

Twee glazen test platen met bloem Glas

Dit grafmonument bestaat uit twee symmetrische glazen platen die zijn ontworpen om duurzaamheid en transparantie te bieden. De glazen platen geven het gedenkteken een moderne uitstraling, terwijl de tussenliggende ruimte benut kan worden voor persoonlijke uitingen. Op de voorgrond van het monument is een bloemendecoratie aangebracht, wat een subtiele maar betekenisvolle toets aan het ontwerp geeft... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42390
Assortiment Moderne gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Blauw, Grijs
Materiaal Glas
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit twee symmetrische glazen platen die zijn ontworpen om duurzaamheid en transparantie te bieden. De glazen platen geven het gedenkteken een moderne uitstraling, terwijl de tussenliggende ruimte benut kan worden voor persoonlijke uitingen. Op de voorgrond van het monument is een bloemendecoratie aangebracht, wat een subtiele maar betekenisvolle toets aan het ontwerp geeft. Deze bijzondere toevoeging symboliseert groei en levenskracht en zorgt voor een levendige accent in natuurlijke kleuren. Door de mogelijkheid om persoonlijke teksten of data in het glas te graveren, kan het monument op een respectvolle manier nog meer gepersonaliseerd worden. Zo vormt dit grafmonument een blijvende gedenkplek, die de herinnering aan uw dierbare op een waardige manier eert.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.