close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Drie zuilen met glazen tekstplaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Drie zuilen met glazen tekstplaat Glas, natuursteen

Een grafmonument dat bestaat uit drie zuilen, met daarnaast een glazen tekstplaat. Het subtiele ontwerp is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en biedt de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen te graveren. Deze unieke combinatie van modern design en functionaliteit stelt u in staat om een speciale herinnering aan uw dierbare te creëren, waarmee hun leven wordt vereeuwigd.Een grafsteen in het... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20511
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Lichte grafstenen, Modern, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Een grafmonument dat bestaat uit drie zuilen, met daarnaast een glazen tekstplaat. Het subtiele ontwerp is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en biedt de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen te graveren. Deze unieke combinatie van modern design en functionaliteit stelt u in staat om een speciale herinnering aan uw dierbare te creëren, waarmee hun leven wordt vereeuwigd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.