close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee natuurlijke grafzuilen van Basalt met tekstplaatje foto 1

Twee natuurlijke grafzuilen van Basalt met tekstplaatje Basalt

Twee natuurlijke grafzuilen van Basalt die een eenvoudige en respectvolle omgeving vormen voor het eren van uw geliefde. Deze monumenten zijn vakkundig bewerkt met geometrische motieven en versierd met een tekstplaatje waarop de naam en persoonlijke boodschappen kunnen worden gegraveerd. Deze zuilen bieden eeuwigdurende herinneringen aan uw dierbare, met stijl en klasse.De natuur levert ons de moo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42490
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Basalt
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Twee natuurlijke grafzuilen van Basalt die een eenvoudige en respectvolle omgeving vormen voor het eren van uw geliefde. Deze monumenten zijn vakkundig bewerkt met geometrische motieven en versierd met een tekstplaatje waarop de naam en persoonlijke boodschappen kunnen worden gegraveerd. Deze zuilen bieden eeuwigdurende herinneringen aan uw dierbare, met stijl en klasse.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.