close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Traditionele grafsteen van Himalaya graniet foto 1

Traditionele grafsteen van Himalaya graniet

Een traditionele grafsteen van Himalaya graniet. De granietsteen biedt een duurzaam en sterk canvas waarop de naam en boodschap voor eeuwig kan worden gegraveerd. Het verfijnde ontwerp combineert elegantie en functionaliteit, waardoor het grafmonument respectvol het leven en de herinnering aan uw dierbare eert.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele a... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42247
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Orchidee, Roos
Collectie Klassiek en traditioneel
Kleur Bruin, Rood
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een traditionele grafsteen van Himalaya graniet. De granietsteen biedt een duurzaam en sterk canvas waarop de naam en boodschap voor eeuwig kan worden gegraveerd. Het verfijnde ontwerp combineert elegantie en functionaliteit, waardoor het grafmonument respectvol het leven en de herinnering aan uw dierbare eert.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.