close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel staand grafmonument met schuine afloop van Himalaya graniet foto 1

Enkel staand grafmonument met schuine afloop van Himalaya graniet

Dit enkel staande grafmonument, vervaardigd uit Himalaya graniet, kenmerkt zich door zijn unieke ontwerp met schuine afloop. De natuurlijke duurzaamheid van het graniet verzekert dat dit monument bestand is tegen alle weersomstandigheden, terwijl de zorgvuldig gepolijste afwerking de natuurlijke kleurvariaties van de steen accentueert. De schuine vormgeving biedt niet alleen een esthetische uitstr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42252
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit enkel staande grafmonument, vervaardigd uit Himalaya graniet, kenmerkt zich door zijn unieke ontwerp met schuine afloop. De natuurlijke duurzaamheid van het graniet verzekert dat dit monument bestand is tegen alle weersomstandigheden, terwijl de zorgvuldig gepolijste afwerking de natuurlijke kleurvariaties van de steen accentueert. De schuine vormgeving biedt niet alleen een esthetische uitstraling, maar dient tevens als uniek canvas voor persoonlijke inscripties. Het monument biedt voldoende ruimte om de naam van uw dierbare te graveren, alsmede een persoonlijke boodschap of symbool. De gedistingeerde uitstraling van dit grafmonument biedt een waardige manier om uw geliefde te gedenken en draagt bij tot het creëren van een serene rustplaats.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.