close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel staand grafmonument met golfkop van Multi Color Red graniet foto 1

Enkel staand grafmonument met golfkop van Multi Color Red graniet

Dit enkel staande grafmonument van Multi Color Red graniet is een eerbiedige keuze voor een blijvende gedenkplaats. Het grafmonument onderscheidt zich met een golfkop ontwerp, een element dat symbool staat voor de natuurlijke vloeiendheid en continuïteit van het leven. Het Multi Color Red graniet zorgt voor de duurzaamheid en bestendigheid van het monument, terwijl het tegelijkertijd een levendige... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42256
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit enkel staande grafmonument van Multi Color Red graniet is een eerbiedige keuze voor een blijvende gedenkplaats. Het grafmonument onderscheidt zich met een golfkop ontwerp, een element dat symbool staat voor de natuurlijke vloeiendheid en continuïteit van het leven. Het Multi Color Red graniet zorgt voor de duurzaamheid en bestendigheid van het monument, terwijl het tegelijkertijd een levendige en warme kleur aan het monument geeft. De heldere kleur biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van de dierbare opvallend te graveren. Hiermee biedt dit gedenkteken een waardig eerbetoon en blijvend aandenken aan een geliefd persoon.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.