close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele staande grafsteen met golfkop van Himalaya graniet foto 1

Enkele staande grafsteen met golfkop van Himalaya graniet

Dit is een enkelvoudig staand grafmonument dat gekenmerkt wordt door zijn golfkop, gemaakt van hoogwaardig Himalaya graniet. Het duurzame materiaal waarborgt de kwaliteit en duurzaamheid over de jaren heen. Door het gladde oppervlak krijgt dit stuk een gepolijste look, wat bijdraagt aan een serene uitstraling. Met de unieke golfkop vorm, reflecteert dit monument een gevoel van beweging en dynamiek... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42258
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Rood
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit is een enkelvoudig staand grafmonument dat gekenmerkt wordt door zijn golfkop, gemaakt van hoogwaardig Himalaya graniet. Het duurzame materiaal waarborgt de kwaliteit en duurzaamheid over de jaren heen. Door het gladde oppervlak krijgt dit stuk een gepolijste look, wat bijdraagt aan een serene uitstraling. Met de unieke golfkop vorm, reflecteert dit monument een gevoel van beweging en dynamiek. Het biedt ruime mogelijkheid om persoonlijke teksten, namen of andere symbolische gravures toe te voegen in lijn met de wensen van de nabestaanden. Dit staande grafmonument is een stijlvolle en duurzame keuze om het leven van dierbare te eren en een blijvend eerbetoon te realiseren.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.