close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Traditioneel familiegraf van Zwart graniet foto 1

Traditioneel familiegraf van Zwart graniet

Dit traditionele familiegraf is vervaardigd uit Zwart graniet, een materieel van excellente duurzaamheid en hoogwaardige esthetiek. Het diepzwarde oppervlak van het graniet ten gronde geeft het monument een tijdloze elegantie, terwijl de unieke korrelstructuur elke steen een individueel karakter geeft. Dankzij de centrale weergave biedt dit monument ruimte voor de gedenktekens van meerdere familie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41906
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit traditionele familiegraf is vervaardigd uit Zwart graniet, een materieel van excellente duurzaamheid en hoogwaardige esthetiek. Het diepzwarde oppervlak van het graniet ten gronde geeft het monument een tijdloze elegantie, terwijl de unieke korrelstructuur elke steen een individueel karakter geeft. Dankzij de centrale weergave biedt dit monument ruimte voor de gedenktekens van meerdere familieleden. Het gepolijste oppervlak is ideaal voor het graveren van de namen, data en persoonlijke boodschappen van uw dierbaren. Deze elementen samengetrokken, maken dit familiegraf een gedenkwaardige rustplaats die generaties kan doorstaan.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.