close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Wit klassiek grafmonument met toog vorm foto 1

Wit klassiek grafmonument met toog vorm

Dit wit klassiek grafmonument met toogvormig bovenstuk combineert klassieke stijl met een moderne uitstraling. Het monument biedt ruimte voor het graveren van de naam van de overledene en persoonlijke boodschappen, waardoor de herinnering aan hun leven voor altijd wordt vereeuwigd. De gladde afwerking en strakke lijnen geven dit grafmonument een kalme, rustige uitstraling, waardoor het een gepaste... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41859
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, Wit
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit wit klassiek grafmonument met toogvormig bovenstuk combineert klassieke stijl met een moderne uitstraling. Het monument biedt ruimte voor het graveren van de naam van de overledene en persoonlijke boodschappen, waardoor de herinnering aan hun leven voor altijd wordt vereeuwigd. De gladde afwerking en strakke lijnen geven dit grafmonument een kalme, rustige uitstraling, waardoor het een gepaste plek is om een dierbare te herdenken.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.