close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rode ruwe grafsteen met tekstplaatje foto 1

Rode ruwe grafsteen met tekstplaatje Ruwe steen, zwerfkeien

Dit grafmonument is een unieke combinatie van rijke, ruwe steen met subtiel aangebrachte verfijning. De structuur is gevormd uit rode natuursteen, die met een grove afwerking zorgt voor een sterke visuele uitstraling. Te midden van dit robuuste oppervlak ziet u een glad tekstplaatje, waarop de naam en persoonlijke boodschappen kunnen worden geplaatst. De schoonheid van deze grafsteen schuilt in de... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42218
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Roze
Materiaal Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Staande steen met vloer, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument is een unieke combinatie van rijke, ruwe steen met subtiel aangebrachte verfijning. De structuur is gevormd uit rode natuursteen, die met een grove afwerking zorgt voor een sterke visuele uitstraling. Te midden van dit robuuste oppervlak ziet u een glad tekstplaatje, waarop de naam en persoonlijke boodschappen kunnen worden geplaatst. De schoonheid van deze grafsteen schuilt in de harmonie tussen ruw en gepolijst, waardoor u een unieke iconische herinnering kunt creëren. Bovendien biedt de rode steen een markante aanwezigheid binnen de serene omgeving. Met dit monument kunt u respect tonen en herinneringen koesteren, zonder in te boeten op de natuurlijke schoonheid.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.