close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen van Franse leisteen foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen van Franse leisteen Leisteen, ruwe steen

Dit authentieke grafmonument is vervaardigd uit Franse leisteen, gekenmerkt door zijn natuurlijke ruwe textuur voor een unieke en rustieke uitstraling. De grafsteen ademt een organische sfeer uit, waarbij elke steen door de natuur gevormd is en daarom een op zichzelf staand kunstwerk is. De subtiele, donkere kleurnuances van de leisteen geven het monument een serene en eervolle atmosfeer. U heeft ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42488
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Leisteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Staande deel Leisteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit authentieke grafmonument is vervaardigd uit Franse leisteen, gekenmerkt door zijn natuurlijke ruwe textuur voor een unieke en rustieke uitstraling. De grafsteen ademt een organische sfeer uit, waarbij elke steen door de natuur gevormd is en daarom een op zichzelf staand kunstwerk is. De subtiele, donkere kleurnuances van de leisteen geven het monument een serene en eervolle atmosfeer. U heeft de mogelijkheid om namen en persoonlijke boodschappen zorgvuldig in de steen te laten graveren. Het grafmonument van Franse leisteen biedt een stijlvolle en duurzame manier om de nagedachtenis van uw dierbare in ere te houden. Het straalt een natuurlijke schoonheid uit en vormt een blijvende herinnering.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.