close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele natuurlijke ruwe grafsteen van Leisteen foto 1

Enkele natuurlijke ruwe grafsteen van Leisteen Franse leisteen, leisteen, ruwe steen

Een rustiek grafmonument gemaakt van natuurlijke leisteen. De ruwe texturen en organische vormen van de steen benadrukken het tijdloze karakter van het monument. De steen is afgewerkt met een gladde, matte afwerking, waardoor de naam en persoonlijke boodschappen die erop gegraveerd staan, nog beter zichtbaar zijn. Dit monument biedt een stevige en aangrijpende herinnering aan uw dierbare.De natuur... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42468
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Franse leisteen, Leisteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Staande deel Leisteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een rustiek grafmonument gemaakt van natuurlijke leisteen. De ruwe texturen en organische vormen van de steen benadrukken het tijdloze karakter van het monument. De steen is afgewerkt met een gladde, matte afwerking, waardoor de naam en persoonlijke boodschappen die erop gegraveerd staan, nog beter zichtbaar zijn. Dit monument biedt een stevige en aangrijpende herinnering aan uw dierbare.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.