close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Robuust familiegraf met golfkop foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Robuust familiegraf met golfkop Natuursteen

Dit robuuste familiegraf heeft een klassieke golfkop die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van meerdere leden van een gezin. Het monument biedt ruimte voor personalisatie door het graveren van namen, data en boodschappen. De combinatie van sterkte en elegantie maakt dit grafmonument een waardig monument dat generaties lang standhoudt.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment v... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 15915
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur donker
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit robuuste familiegraf heeft een klassieke golfkop die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van meerdere leden van een gezin. Het monument biedt ruimte voor personalisatie door het graveren van namen, data en boodschappen. De combinatie van sterkte en elegantie maakt dit grafmonument een waardig monument dat generaties lang standhoudt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.